Op zoek naar een kapstok idee voor kleine ruimtes?

kapstok
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Of het nu een opbergruimte, garage of inkomhal is, ze hebben allemaal hetzelfde doel: zowel je bezoekers als leden van je gezin een ruimte geven waar ze hun jassen, rugzakken, schoenen, tassen en zelfs paraplu’s kunnen achterlaten. Als het aankomt op een kleine ruimte inrichten, vereist het zorgvuldig nadenken over hoe je de ruimte optimaal wilt benutten. Het is bekend dat het gebruik van kapstokken veel ruimte bespaart in foyers en de creatieve kapstok ideeën hieronder, wachten op je om ze uit te proberen.

Kapstok idee aan de wand gemonteerd.

Als je ruimte klein is, kun je ervoor zorgen dat iedereen een ruimte heeft voor zijn of haar jas en hoeden. Een geweldig kapstok idee zijn de twee-in-één kapstokken die gemonteerd kunnen worden om jassen en hoeden tegelijkertijd op te hangen. Met dit aan de muur bevestigde kapstok idee worden je natte jassen blootgesteld aan lucht en drogen ze terwijl ze aan de haak worden gehangen.

Kapstok idee aan de wand gemonteerd.

Kast en hout als kapstok idee

Kasten kunnen worden gebruikt met kapstokken aan de buitenkant van de kast om je favoriete en meest gebruikte jassen, hoeden en handtassen op te hangen. Kasten zijn ook nuttig naast kapstok ideeën in je foyer als je meer opslag nodig hebt dan dat een enkel kapstok idee je kan bieden. Met een enkel rek over de kastdeur, heb je een ruimte waar je andere items zoals paraplu kunt hangen, met je schoenen en laarzen onderaan de kast. Als je van een klassieke look houdt, kun je kiezen voor een kast of houten kast idee waardoor je bezoekers je zullen ragen. Met een ingelijste spiegel, een paar haken en een paar antieke schilderijen, is je entree volledig getransformeerd, zelfs met je jassen, hoeden en andere accessoires.

Mooie en stevige takken als kapstok idee

Als je geen mooie en dure kapstokken wilt gebruiken, kun je creatiever worden met het gebruik van een kapstok van unieke gesneden takken van bomen. Nadat dit kapstok idee is gemonteerd, worden haken geïnstalleerd op verschillende delen van de takken om je jassen, tassen, hoeden, sjaals en andere accessoires aan op te hangen. Je schoenen en laarzen kunnen onderaan de tak worden opgesteld met misschien een mand voor andere items?

Mooie en stevige takken als kapstok idee

Bronvermelding: pinterest ( jossandmain.com, shop.designideas.net)