Betaalbare adressen om te lunchen in Groningen!

groningen
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Groningen heeft geen tekort aan restaurants om te lunchen in Groningen. Hoewel uit eten in Nederland over het algemeen duur is (velen zouden te duur zeggen), heeft Groningen duizenden studenten die helpen de prijzen om te lunchen in Groningen onder controle te houden. In de meer verfijnde restaurants, kun je verwachten dat de kwaliteit, service en variëteit beter zijn en de prijzen hoger. Maar wij hebben er enkele gevonden die het lunchen in Groningen betaalbaar maken.

Lunchen in Groningen en andere continenten verkennen

Het lijkt misschien op een felgekleurde wachtkamer, maar het kleine door India gerunde ‘De kleine Moghul’ is een van de favoriete budget curryhuizen om te lunchen in Groningen. Je hebt hindoegoden die vanaf de muren naar beneden turen terwijl je een keuze maakt tussen de curry’s met vis en vegetarische opties. Als je op zoek bent naar Boeddhistische evenementen, bekijk dan gewoon de folders aan de muren. Het felgele en prominent geplaatste Mexicaans-Amerikaanse restaurant van Groningen voedt de stad nu al drie decennia. Met een aangename en vriendelijke bediening, veel ruimte over meerdere kamers en fatsoenlijk en lekker eten, is ‘Four Rose’s’ een prima plek voor een ongecompliceerd lunchen in Groningen.

Op zijn Hollands lunchen in Groningen

De meeste mensen die een cafetaria runnen, doen het gewoon om de kost te verdienen. De eigenaar van Friet van Piet is echter iemand die zijn werk serieus neemt. Zijn ultieme beloning was de erkenning die hij zojuist ontving voor het runnen van de ‘groenste cafetaria’ in Nederland. Zijn eten is ook ver boven het gemiddelde. Friet van Piet is ongetwijfeld een welverdiende en favoriete plek van velen om te lunchen in Groningen! Kies een van de vijf verschillende stijlen van beschikbare frieten en maak het af met een van de fantasierijke sauzen. Hoewel studenten de emmers friet lijken te verkiezen, bestelden wij de gekruide frietversie en werden we niet teleurgesteld.

Lunch op zen gronings

Lunchen in Groningen: specialiteiten

We weten niet zeker of de naam van dit eetcafé verwijst naar het meest veelbelovende gerecht, de eendenragout, maar we weten wel dat ‘The Ugly Duck’ sinds 1985 een van de goedkoopste plaatsen is om te lunchen in Groningen. Een chique maaltijd of romantische sfeer, zul je hier niet vinden. Maar als je een beperkt budget hebt of gewoon een lekkere specialiteit wilt proeven aan een gunstige prijs, ga dan zitten aan een van de vele tafels. De enorme porties zullen je buik goed vullen en ze worden je gebracht door personeel met een oprechte glimlach.

lunch groningen

bronvermelding: pinterest ( cafetariafrietvanpiet.nl)