Top 5 burgertenten in Europa!

Burger
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Er gaat niets boven een goede burger en burgertenten zijn vaak een van de eerste dingen die we proberen te vinden bij aankomst in een nieuwe stad – vanwege zowel de betrouwbaarheid als de pure heerlijkheid. Dus wat is de top 5 burgertenten die Europa te bieden heeft? Reis je binnenkort door Europa? Maak gewoon een kopie van onze top 5 burgertenten en je zult nooit meer een slechte burger eten…

Beste burgers in Spanje en Italië

Vergeet de traditionele tapas en wijn voor één avond en kom naar Alfredo’s Barbacoa voor een van hun echt unieke hamburgers. Niet alleen door hun heerlijke burgers zijn ze in onze top 5 burgertenten beland, maar ook omdat ze een aantal ongebruikelijke salsa’s en toppings hebben voor als je je burger wilt opvrolijken. Van Italië zou je niet verwachten dat je hamburgers kunt vinden in het land van pizza en pasta, maar bij TC Burger Lab zijn ze er absoluut in geslaagd. Wat hun plek in onze top 5 burgertenten verdiend, zijn hun broodjes van topkwaliteit met vlees dat ongelooflijk sappig is.

burgers

Stel je hamburger zelf samen in Griekenland

Met La Esquina heeft ook Griekenland onze lijst van top 5 burgertenten in Europa behaald. Hier krijg je geweldig grote porties en kun je je eigen hamburgers naar eigen persoonlijke smaak samenstellen. Daarnaast word je ook nog eens bediend door super vriendelijk personeel en eet je in een ruimte met een zeer aangename sfeer. Als je naar Athene in Griekenland reist, is dit de perfecte plek om een avondje uit te starten met een paar biertjes en een hamburger van onze top 5 burgertenten in Europa.

Stel je hamburger zelf samen in Griekenland

Dichter bij huis

Ellis Gourmet Burger heeft nu locaties in verschillende landen, maar dat is niet de reden waarom ze onze lijst van top 5 burgertenten gehaald hebben. De reden is dat deze keten is gestart in Belgie en zelfs door de uitbreiding nog steeds het lokale gevoel behoudt en epische hamburgers bereidt met geweldige kanten. Gooi er een goed Belgisch biertje bij en je hebt je droommaaltijd. Andere burgertenten die net niet onze lijst van top 5 burgertenten hebben behaald:

  • Tuning Burger in Boedapest, Hongarije
  • Franky’s Kitchen in Stockholm, Zweden
  • Otto’s Burger in Hamburg, Duitsland
  • Almost Famous in Liverpool, Verenigd Koningkrijk

Bronvermelding: pinterest, pinterest (saltandlavender.com)