Onmisbare vakantie tips: leer hoe je slim op vakantie gaat!

passports
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Met of zonder vakantie tips, sommige tegenvallers op vakantie kunnen worden vermeden en andere zijn nu eenmaal een deel van het reizen! Je kunt gewoon niet alles vooruitplannen. Als je echter een paar belangrijke dingen in gedachten houdt, worden je vakanties veel eenvoudiger. In dit blog hebben we de beste vakantie tips en -trucs verzameld om je te helpen geld te besparen, fouten te voorkomen en te reizen als een professional!

Vakantie tips om ontspannen op vakantie te vertrekken: wees flexibel en maak een lijst!

De beste vakantie tips omvatten onder andere het opmaken van een lijst. Ongeveer een week voor je vakantie maak je een lijst met items die je niet wilt vergeten en die je ZAL vergeten als je ze niet opschrijft. Probeer ook je drukke leven van je af te schuiven! Je vertrekt op vakantie en dus is het tijd om te genieten! Zelfs al heb je om de een of andere reden vertraging opgelopen, onthoud dat je druk maken geen oplossing is voor een probleem!

Vakantie tips die je uit de nood helpen: leer veelgebruikte zinnen van de lokale taal en neem een extra batterij mee!

Een eenvoudige “alstublieft”, “dank je” en “sorry” in de lokale taal helpt je een heel eind op weg. En nog beter is dat je eenvoudige zinnen aanleert! Op die manier kun je gemakkelijker communiceren met de lokale bevolking als je hun hulp nodig hebt, vooral als je op vakantie gaat naar een land waar de bevolking geen Engels spreekt. Ook een extra batterij voor je telefoon meenemen, is een goede vakantie tip. Dit kan wonderen verrichten in momenten van nood! Niet alleen om te bellen, maar ook omdat je geen prachtige foto’s wilt missen!

Vakantie tips die je uit de nood helpen leer veelgebruikte zinnen van de lokale taal en neem een extra batterij mee!

Met een veilig gevoel reizen. Maak fotokopieën van belangrijke documenten en neem een reisverzekering!

De belangrijkste tip onder de vakantie tips: maak meerdere fotokopieën van jouw paspoort en neem extra pasfoto’s mee! Als je jouw paspoort verliest, kunnen de kosten aardig oplopen. Zonder kopie kan je nergens heen en ben je verplicht om te wachten op een nieuw paspoort. Neem ook altijd een reisverzekering! Een medisch noodgeval kan wat je probeert te besparingen door geen verzekering te nemen, jouw besparingen tenietdoen – of erger nog, je met zeer hoge kosten opzadelen!

Vakantie tips

Bronvermelding: pinterest( livefuntravel.com, popsugar.co.uk)