Wat kun je doen als je je verveelt?

Wat kun je doen als je je verveelt
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Verveling kan een echte marteling zijn. Terwijl er mensen zijn die ernaar verlangen om zich te vervelen vanwege hun hectische agenda, kan verveling een echte marteling zijn voor hen die echt niet weten wat te doen. Je kunt niet de hele tijd slapen en naar dromenland afdwalen en je kunt ook niet voortdurend je sociale media-account controleren om je volgers of vrienden te zien “genieten” van het leven en zich niet vervelen. Maar wat kun je doen als je je verveelt? Nou, dit blog brengt jou wat inspiratie om jouw momenten van verveling te vullen met leuke dingen.

Ga naar buiten!

Je huis verlaten, is een ideale manier om je humeur te verbeteren. Ga bijvoorbeeld naar een supermarkt of de dichtstbijzijnde koffieshop of om het even welke plek waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten en je humeur kunt opfrissen. Als je geluk hebt, kun je daar of tijdens een wandeling in de natuur misschien zelfs een nieuwe vriend of vriendin ontmoeten.

Ga naar buiten als jij je verveelt

Bekijk grappige YouTube-video’s of lees een boek

Grappige YouTube-video’s zijn een geweldige manier om verveling tegen te gaan. Als je echt niet weet wat doen, is YouTube een van de leuke plekken om op te zoeken. YouTube entertaint mensen beter dan een traditionele tv-zender omdat je de volledige keuze hebt over de inhoud die je wilt zien. Daarnaast is boeken lezen is een van de beste dingen om te doen als je je verveelt. Je zult niet alleen waardevolle kennis opdoen, maar ook in staat zijn om je tijd aangenaam en ontspannen door te brengen. Wie weet wordt het lezen van boeken wel je favoriete tijdverdrijf!

Winkel online

Deze bezigheid vereist misschien dat je geld hebt, maar online windowshoppen is even leuk! Ga je favoriete e-commerce websites af en winkel voor nieuwe items. Je kunt zoeken naar nieuwe T-shirts, jeansbroeken, een nieuwe telefoon of wat je maar wilt. Zelfs als je iets niet koopt, zal alleen al het surfen op de websites wat tijd vergen en jouw verveling doden!

Bron afbeeldingen: travelonthebrain.top (pinterest)