Wijnfles etiket maken: 4 ontwerpideeën die indruk maken!

Wijnfles etiket maken 4 ontwerpideeën die indruk maken!
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Een goed ontworpen wijnfles etiket kan het verschil maken tussen een gewone fles wijn en een ware blikvanger. Of je nu een wijnmaker bent die zijn eigen etiketten wil maken of gewoon iemand die een persoonlijk tintje wil toevoegen aan een cadeau fles, we hebben hier 4 fantastische ontwerpideeën die je kunnen inspireren. Of je nu gaat voor een klassieke uitstraling of iets gewaagder, met deze ideeën kun je een wijnfles etiket maken dat indruk maakt op elke wijnliefhebber!

Vintage

Als je op zoek bent naar een klassiek en elegant ontwerp voor je wijnfles etiket, dan is kalligrafie de perfecte keuze. Kies voor een sierlijk lettertype met krullende lijnen en gebruik een contrasterende kleur zoals goud of bordeauxrood. Je kunt een subtiel patroon of een verouderd effect aan het etiket toevoegen om af te maken. Dit ontwerp straalt klasse uit en zal zeker de aandacht trekken.

Hedendaags

Voor liefhebbers van een strak en eigentijds ontwerp is de minimalistische stijl de perfecte keuze. Ga voor een eenvoudig ontwerp met schone lijnen en gebruik een beperkt kleurenpalet. Experimenteer met interessante typografie en voeg een onverwacht element toe, zoals een abstracte illustratie of een gedurfde kleuraccent. Dit ontwerp zal zeker een de aandacht trekken van moderne wijnliefhebbers.

Artistiek

Wil je graag je artistieke vaardigheden tonen? Gebruik van handgetekende illustraties op het etiket. Laat je fantasie de vrije loop en teken iets unieks dat de smaak of het karakter van de wijn weerspiegelt. Of het nu gaat om een gedetailleerd landschap, een dieren tekening of een abstracte compositie, handgetekende illustraties zorgen voor een persoonlijk en artistiek etiket dat de aandacht zal trekken.

Speels en opvallend

Kleurrijke patronen en typografie zijn de sleutel voor degenen die op zoek zijn naar een gedurfde en levendige uitstraling. Combineer verschillende levendige kleuren en patronen om een visueel aantrekkelijk ontwerp te creëren. Experimenteer met speelse lettertypen en plaats de tekst op een onconventionele manier, zoals in een spiraalvorm of diagonaal. Dit ontwerp zal ongetwijfeld een vrolijke sfeer creëren. Met deze 4 ontwerpideeën kun je een etiket maken dat indruk maakt op elke wijnliefhebber.